• 09120620556
  • 09038888236
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
کابل آلومینیوم 3×35+35+25+25

کابل آلومینیوم 3×35+35+25+25

کابل آلومینیوم خودنگهدار

کابل آلومینیومی خودنگهدار در دو نوع تک رشته و چند رشته عرضه می‌شود. این کابل‌ها در سه دسته فشار ضعیف، فشار متوسط و فشار قوی تولید می‌شوند، که در ایران، نوع فشار ضعیف آن از محبوبیت بیشتری برخوردار است. کابل‌های خودنگهدار به دلیل طراحی خاص خود، بالاترین سطح ایمنی را در میان کابل‌های آلومینیومی ارائه می‌دهند و به‌طور عمده برای انتقال جریان برق مورد استفاده قرار می‌گیرند. یکی از بهترین نمونه‌های این کابل، کابل الومینیومی هوایی است که بر روی تیرهای چراغ برق نصب می‌شود.

کابل روکش‌ دار آلومینیومی

کابل‌های روکش‌دار آلومینیومی با استفاده از روکش‌های مختلفی مانند PVC و PE طراحی می‌شوند. روکش PVC به دلیل مقاومت در برابر آب، روغن و مواد شیمیایی، حفاظت مناسبی را فراهم می‌کند، در حالی که روکش PE مقاومت بالایی در برابر اشعه UV و دماهای شدید از منفی منفی 40 تا مثبت 90 درجه سانتی‌گراد دارد. این کابل‌ها به‌طور معمول در محیط‌های باز، معادن و مناطق صنعتی نصب می‌شوند.

کابل آلومینیوم سه‌ فاز زمینی و تک فاز

کابل آلومینیومی تک فاز و سه‌ فاز از نظر ساختاری تفاوت‌های مشخصی دارند. کابل تکفاز شامل دو رشته یک فاز و نول با سطح مقطع بین 6 تا 50 میلی‌مترمربع است، در حالی که کابل سه‌ فاز دارای چهار رشته سه فاز و نول با سطح مقطع بین 16 تا 240 میلی‌مترمربع است. کابل تک فاز برای مصارف خانگی و اداری استفاده می‌شود، در حالی که کابل سه‌ فاز به طور عمده در موتورهای صنعتی، پمپ‌های آب و سیستم‌های توان بالا به کار می‌رود. این کابل‌ها به دلیل طراحی و ساختار خاص خود، برای انتقال برق در شرایط مختلف بسیار کارآمد هستند.

برای پروژه‌های خاص مانند تأسیسات سه‌ فاز، حتماً از جدول کابل آلومینیوم سه فاز برای انتخاب صحیح استفاده کنید. به جریان مجاز این کابل و نوع مناسب آن برای شرایط محیطی دقت کنید تا از کارایی بهینه کابل‌ها بهره‌مند شوید.

مشخصات کابل آلومینیوم

برای پیدا کردن مشخصات دقیق از جمله وزن و آمپر این محصول، نکات زیر را باید بدانید.

  • برای پیدا کردن وزن کابل کافی است سطح مقطع کابل را در 0.27 ضرب کرده و وزن کابل در 1 متر طول بدست می‌آید.
  • علامت N اول در عنوان این کابل‌ها استاندارد کابل و علامت A جنس هادی آلومینیومی است.
  • در کابل‌های آلومینیومی که روکش PVC دارند بعد از حروف NA حرف Y قرار می‌گیرد.
  • کابل NA2XY به کابلی گفته می‌شود که دارای هادی کلاس 2 آلومینیوم و عایق XLPE و روکش PVC است.
  • این کابل‌ها فقط به صورت نیمه افشان در بازار ارائه می‌شوند.
  • کابل 20 کیلو ولت آلومینیوم می‌تواند رنگ قرمز داشته باشد اما در مورد کابل‌های فشارضعیف آلومینیومی رنگ روکش نهایی کابل، مشکی است.